May

Matematik Her Yerde Projesi kapsamında ilçemiz okulları arasında düzenlenen mancınık yarışmasında öğrencimiz ilçe 2. Olmuştur.  Öğrencimizi ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yarışmalarında dereceye giren bir ödülleri verildi.

May

Tokat il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde öğretmenler arasında düzenlenen Matematik Her Yer projesi kapsamında Ders Materyali hazırlama projesinde okulumuz sınıf öğretmeni Selcen BALCI il birincisi olmuştur.  Öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

Okulumuz 1-C ve 2-C sınıf öğretmenlerince hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen değişik etkinlikler ile coşkulu bir şekilde kutlandı.

Ara

Okulumuz  öğrencileri  Erbaa Spor Tesislerini ziyaret ederek Erbaa sporlu futbolcular ile futbol hakkında sohbet imkanı buldular.  Öğrencilerimiz Erbaa Spora bulunduğu ligde başarılar dileyerek tesislerden ayrıldı.

Ara

Üreterek ülke ekonomize katkıda bulunan ve ilçemiz istihdamında önemli bir paya sahip Erbaa Organize Sanayi Bölgesinde tekstil üzerine üretim faaliyetinde Aster Tekstil okulumuz öğrencileri ziyarette bulunarak üretim sürecini yerinde incelediler. Giymiş oldukları kıyafetlerin nasıl üretildiğini yerinde gören öğrencilerimiz geziden çok memnun kaldılar. Gezi sonrası Fabrikanın  yemek hanesinde  öğrencilerimize ikram yapılarak öğrencilerimiz mutlu bir şekilde fabrikadan ayrıldılar. Bu süreci öğrencilerimize yaşatan Aster Tekstil çalışanlarını şükranlarımızı sunarız.

Kas

Okulumuz 1/B sınıfı  öğrencileri  Ulusal Ağaç Dikim Gününde fidan dikimine katıldılar.

Kas

10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün  vefatının 94. yıldönümünde değişik etkinlikler ile anıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin ilanın 99. Yılı  okulumuzda yapılan değişik etkinlikler ile kutlandı.

Ekm

Okullararası ilçe atletizm yarışmasında okulumuz öğrencileri 100 metre  koşusunda ilçe birincisi, 800 metre koşusunda ise ilçe birincisi ve ilçe ikincisi olmuşlardır.  Emeği geçen  herkese teşekkür eder, öğrencilerimizi tebrik ederiz.