Mrt

AĞAÇ BAKIMI. ÖĞRENCİLERİMİZDE ÇEVRE BİLİNCİ VE YEŞİLİ KORUMA BİLİNCİ UYGULAMALI OLARAK ÖĞRETMENİMİZ TARAFINDAN VERİLİYOR.

Mrt

EKMEĞİN SERÜVENİ. ÖĞRENCİLERİMİZ YAPARAK, YAŞAYARAK ÖĞRENİYOR.

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinliklerinde okulumuzu yerli ve milli aracımız Togg ziyaret etti.

Kas

Bir gün değil her gün senindir Öğretmenim. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle İlçemizde düzenlenen kros yarışmasında dereye giren öğrencilerimize madalyaları verildi.

Ekm

Okulumuz Kızılay Kulübü yapmış oldukları etkinliği sergilediler.

Ekm

Bu hafta davranışlarıyla, çalışkanlıklarıyla  ve arkadaşlarına örnek olmalarıyla ön plana çıkan öğrencilerimiz HAFTANIN ÖĞRENCİSİ olarak seçildi.

Ekm

Okulumuz 3. Sınıf öğretmen ve öğrencilerinin katkılarıyla okulumuzda müze sergisi düzenlendi.

Ekm

Okulumuzdaki tüm personel ve öğrencilerimizin katılımı  ile yangın tatbikatı yapıldı.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı İlköğretim Haftası ilçe programı, mülki ve idari amirler ile kurum kuruluşların temsilcilerinin katılımıyla okulumuzda yapılan değişik etkinlikler ile kutlandı. Milli Eğitim camiasının tüm paydaşlarına başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini dileriz.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. Sınıf öğrencilerinin okula uyum programı çerçevesinde okul müdürümüze ziyarette bulundular.  Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. Okulumuza hoş geldiniz.

Haz

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi bir tatil geçirmeleri temennisinde bulunurken okulumuzdan ayrılan 4. Sınıf öğrencisi bundan sonraki eğitim öğretimlerimde başarılar dileriz.

Haz

Okulumuz 2-C sınıfı öğrencileri öğretmenlerinin desteğiyle hazırladıkları yıl  sonu tiyatro gösterisini büyük bir ustalıkla sergilediler.

May

Okulumuz 2-D sınıfı öğrencileri bol bol kitap okuyarak Kitap Kurdu oldular ve hak ettikleri belgelere kavuştular.

May

1-C sınıfı olarak Doğayı ve Hayvanları Tanıyalım ünitesi kapsamında doğal ortamda incelemeler yaptık.

Büyüteçlerle küçük canlıları gözlemledik. Yuvalarını keşfettik

Hayvanları inceledik özelliklerini öğrendik

Ağaçları, yaprakları ve çiçekleri inceledik

Doğanın güzelliğinde oyunlar oynadık ve kitap okuduk.