23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİ

Mrt

HER KİM AÇ BİR HAYVANI BESLERSE, AYNI ZAMANDA RUHUNU BESLER. 3-D SINIFI ÖĞRENCİLERİİMİZ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ KAPSAMINDA SOKAK HAYVANLARINI BESLİYORLAR.

Mrt

Çanakkale'de canlarını vererek bu vatanı bizlere bırakan, "Çanakkale Geçilmez" diyerek Türk'ün adını tarihin sayfalarına altın harflerle kazıyan tüm şehitlerimizi anıyoruz. Bizlere bu duyguları yaşatan öğrencilerimize teşekkur ederiz

Mrt

Bakanlığımızca yürütülmekte olan “Okulumda Sağlıklı Besleniyorum” programının alt başlığı olan “Fiziksel Aktivite” ile okul çağı çocukların; fiziksel, bilişsel ve sosyal büyüme şartlarının geliştirilmesi, okul ve kurumlarda çalışan ve öğrencilerimizin hareketli yaşama  teşvik edilmesi amacıyla okulumuzda düzenli olarak yapılan spor hareketlerine devam edilmektedir.

Mrt

Rahmet ile başlayan Ramazan ayının kurtuluş ile tecelli bulması temennileriyle okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu '' HOŞ GELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN'' Progaramı

Mrt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okulumuzda yapılan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.  Bu kapsamda okulumuzda yapılan çalışmalar sergilenmiştir.

Mrt

• Deprem, doğanın bir gerçeğidir. Ancak insan yapısı felaketler önlenemezse, deprem gerçeği daha da korkunç hale gelir.
  • 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle deprem tahliye tatbikatı yapıldı.

Mrt

OKULUMUZ YETERLİ BAŞARI PUANINI ALIP (2024-2025) DÖNEMİNDE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN AKREDİTASYONU KAPSAMINDA KONSORSİYUM ORTAĞI OLARAK YURT DIŞI FAALİYETLERİNDE BULUNMAYA HAK KAZANMIŞTIR.

Mrt

Dürüstlüğün kurallara ihtiyacı yoktur. Dürüst bir insan bir şeyi kurallara uyduğu için değil, o şeyi yapmak doğru ve ahlaki olduğu için öyle davranır. Uygulamasına devam ettiğimiz haftanın öğrencisi projesinde bu hafta örnek davranışlarıyla seçilen öğrencilerimiz ödüllerini aldılar.

Mrt

AĞAÇ BAKIMI. ÖĞRENCİLERİMİZDE ÇEVRE BİLİNCİ VE YEŞİLİ KORUMA BİLİNCİ UYGULAMALI OLARAK ÖĞRETMENİMİZ TARAFINDAN VERİLİYOR.

Mrt

EKMEĞİN SERÜVENİ. ÖĞRENCİLERİMİZ YAPARAK, YAŞAYARAK ÖĞRENİYOR.

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinliklerinde okulumuzu yerli ve milli aracımız Togg ziyaret etti.

Kas

Bir gün değil her gün senindir Öğretmenim. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle İlçemizde düzenlenen kros yarışmasında dereye giren öğrencilerimize madalyaları verildi.

Okulumuz Kızılay Kulübü yapmış oldukları etkinliği sergilediler.