Atatürk İlkokulu

Adres
Gündoğdu Mahallesi 15 Temmuz Şehidi Ömer Halisdemir Bulvarı No81 60500 Erbaa/TOKAT
Vizyon
Çağdaş eğitim ve öğretim bilimi kapsamında; Milli kültürünü özümseyen ve yeniliklere açık, Kendi düzeyindeki okullar arasında örnek; Öğrenci başarı ve davranışlarında model, Kaliteyi yakalamış ve bu alanda paydaşlarını en üst seviyeye ulaştırmış güzide bir kurum olmak.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanunu´nda belirtilen Milli Eğitim Genel Amaçları çerçevesinde Öğrencilerimizi: Milli ve manevi değerlerimizi benimseyen, İnsan haklarına ve evrensel hukuk kurallarına bağlı, Bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmiş, Bilim ve teknolojinin imkânlarından yararlanılabilen, Topluma faydalı bir görev alma bilincine ulaşmış, Birey olarak bir üst öğretime hazırlayan ortam ve imkânları sağlayarak, Bulunduğumuz çevredeki ilköğretim kurumları arasında tercih edilen, bir kurum olmak.
Başarılar
KİTAP TOKAT ANNELER GÜNÜ YARIŞMASI il 2.si,İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İL 1.si,SPOR TOKAT ÇOCUK OYUNLARI YARIŞMASI İLÇE 1.si,İLÇE ÇAPINDA YAPILAN RESİM YARIŞMALARINDA 1.2.3. gibi çeşitli dereceler alınmıştır.
Öğretim Şekli :İkili öğretim
14:00 -18:50
Bulunduğu mahalleden çevredeki mahallelerden yaya olarak gidip gelinmektedir.
5 Adet özel servis araçları ile taşınan öğrencilerimiz vardır.
Okul Erbaa ilçe merkezindedir.
Bilimsel Etkinlikler
İlçe genelinde yapılan akıl ve zeka oyunlarında 2 üçüncülük,1 ikincilik derecesi kazanılmıştır.
Proje Çalışmaları
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Türkiye geneli yapılan ULUSAL ÖĞRETMENLER ARASI YENİLİKCİ ÖĞRETİM METARYALLERİ TASARIM YARIŞMASI da öğretmenimiz Selcen BALCI 3.lük ödülü kazanmıştır .Teknofest´ e katılmak için proje başvurumuz bulunmaktadır.